​Bomme fra De-fence, med automatik

Vi har et stort udvalg af automatiske bomme, der kan installeres i en række forskellige applikationer, de er robuste og har en høj sikkerhed og er en god metode til forebyggelse af kørende adgang. Vores sortiment omfatter alle typer automatiske bomme, også med indbygget lys, der opererer under drift.

Generel beskrivelse

DF400 og DF650 er meget stærke bomme beregnet for industrielt brug og alligevel med et bom-kabinet i en forholdsvis diskret størrelse og pænt design.

Den benyttede 24V DC motor gør bommene velegnede til vedvarende og intensivt brug.

Den tilhørende styring tillader justering af åbnehastighed og opbremsning, således at den bedst mulige tilpasning til bomarmens længde og lokale trafikforhold opnås.

Installationen er let da styringen er indbygget i bomkabinettet og der kan let skiftes fra højre til venstre udgave af bommen. Der forefindes i bomkabinettet et frikoblingshåndtag til brug i tilfælde af strømsvigt. Det er også muligt at tilkoble 24V back-up batterier.

Styringen er forberedt for alle standard sikkerhedsfunktioner og har endvidere en integreret elektronisk sensor, der registrerer modstanden ved kontakt med et objekt.

Magnetkortlæser, kodetastaturer, nøglebetjening, poletautomat og blinklampe til indikation af åbning/lukning kan tilsluttes.​​

Automatiske bomanlæg bruges typisk ved

Boligområder & Kontor / Industrikomplekser, Indkøbscentre, Trafik kontrol & Trafik begrænsning, med videre.

Funktion

Betjening kan som eksempel ske via en af følgende metoder: Automatisk nummerpladegendkendelse (ANPR, Automatic Number Plate Recognition)

Tags moduler knyttet til særlige køretøjer, Digital tastatur, fjernbetjening, vejsløjfe med videre.

Kontakt os ved at ringe på ​72 62 02 02eller ved at sende en mail til info@de-fence.dk, og så vil De-fence den rigtige løsning til dig.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Like os på Facebook​

Få nyheder og se hvad vi arbejder på

​​Vi er blevet vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner

Firma

De-fence ApS

CVR: ​31862965

Kontakt

Telefon: 72 62 02 02

E-mail: info@de-fence.dk