De-fence El-hegn

​El-hegn er et avanceret elektrisk højspændingshegn til supplering af almindelig hegn. Foruden at være en kraftig men ikke farlig fysisk hindring mod indbrud og hærværk, er den psykologiske faktor af stor betydning. Elhegnet består af specielle stolper, som monteres på nye eller eksisterende hegnsstolper. Mellem stolperne som monteres med 5 til 6 meters afstand trækkes en række Ø2,0 mm galvaniseret ståltråd med høj brudstyrke. Standard el-hegn har en standardhøjde på 2.40 meter og for at give maksimal sikkerhed monteres der 20 vandrette el-tråde. Andre konstruktioner kan leveres efter behov.

Styreenheden er indbygget i et kontrolpanel med en højspændings og en lavspændingsenhed samt eventuelt en nødstrømsforsyning, så hegnet også er virksom ved strømafbrydelse. Højspændingsenheden forsyner hegnet med en stødspænding på op til 8.000 volt. Stødene fra hegnet er korte, skarpe og særdeles ubehagelige, men ufarlige. Kontrolpanelet er med mikroprocessor digitalt styring, hvilket vil sige at alle parametrene er variable ved hjælp af programmering, således at det ikke er nødvendig at foretage ændringer i de mekaniske komponenter for at tilpasse systemet. Alarmtærsklen kan hele tiden justeres i forhold til den omgivende miljøpåvirkning fra eks. regn, tåge og sne m.v. Herved opnås en pålidelig drift og detektion, som minimere fejlalarmer til den alarmcentral som systemet er koblet på.​

El-hegnet kan deles op i flere alarmzoner, hvis længde kan tilpasses de aktuelle fysiske og terrænmæssige forhold. 

Højspændingszonerne kan kombineres med lavspændingszoner på samme hegnsstrækning. Det betyder at man kan udkoble højspændingen om dagen, hvis der f.eks skal arbejdes tæt på hegnet, men samtidig bibeholde detektionen fra lavspændingszonerne. Man kan ikke se forskel på de to zonetyper. El-hegnet er et højkvalitets gennemprøvet system der er godkendt efter European Norm Standard EN 61011 ( Genelec/DEMKO)

Fordel ved el-hegn

Effektiv og ufarlig, Nemt at montere, Nemt at vedligeholde, Nemt at betjene, Lave serviceomkostninger, Højteknologisk kvalitetsprodukt.

El-hegn bliver designet til opgaven og kundens specifikke ønske.

Ring på ​72 62 02 02 eller send en mail til info@de-fence.dk, og så finder De-fence den rigtige løsning til dig.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Like os på Facebook​

Få nyheder og se hvad vi arbejder på

​​Vi er blevet vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner

Firma

De-fence ApS

CVR: ​31862965

Kontakt

Telefon: 72 62 02 02

E-mail: info@de-fence.dk