Skydeporte i forskellige løsninger

Skydeporte er gode, hvis man vil have kontrol med, hvem der kan komme ind og ud på grunden. Skydeporte kan være gode for både private og industrielle anliggender. Hos De-fence, der er en forhandler af kvalitetshegn og porte, har vi et bredt udvalg af forskellige skydeporte. Der findes to typer, kraftige og lette. Den kraftige er velegnet til firmaer og virksomheder, mens den lette er bedre til private. Den lette version fås både som elektrisk og manuel version. Uanset typen hjælper en skydeport på følelsen af sikkerhed, da man kan holde øje med, hvem der kommer og går, for eksempel ved hjælp af den indbyggede fotocelle.

Speciallavede skydeporte

Desuden har vi som noget særligt hos De-fence også helt custom-made skydeporte, så du kan få lige den skydeport, du har lyst til.

Vores designafdeling kan give dig et eksklusivt udseende, der samtidig lever op til dine forventninger med hensyn til funktioner og sikkerhed. For eksempel kan vi fremstille en brugerspecialiseret skydeport med firmaets logo som udfyldning i selve port bladet.​

Ring og tag en snak med os

Alt det og meget mere kan du høre mere om, ligesom du skal være meget velkommen til at stille spørgsmål på vores servicetelefon 72 62 02 02eller ved at sende os en e-mail på info@de-fence.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Like os på Facebook​

Få nyheder og se hvad vi arbejder på

​​Vi er blevet vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner

Firma

De-fence ApS

CVR: ​31862965

Kontakt

Telefon: 72 62 02 02

E-mail: info@de-fence.dk