​​Bomme fra De-fence, uden automatik

Vi har et stort udvalg af bomme, de kan installeres i en række forskellige applikationer, de er robuste og har en høj sikkerhed og er en god metode til forebyggelse af kørende adgang. Vores bomme produceres efter ønskede dimensioner.

Anvendelse

Prisbillig løsning, hvor der kræves afspærring for kørende trafik, men hvor der tolereres at gående kan passere. Leveres i mange udførelser, normalt op til max. Spændvidde på 8m. Udføres i galvaniseret rør Ø 30-80 mm. afhængig af spændvidde. Med dertil hørende stolper. Aflåsning kan ske med hængelås eller indbygget Ruko cylinderlås.

De-fence bomme blokerer effektivt for kørende trafik m.v. til stiområder, legepladser m.m., men de giver nem adgang for fodgænger.

Spærrebommen åbnes enkelt med en cylindernøgle, således der bliver adgang til området. Bommen er solidt forankret i jorden. Leveres varmgalvaniseret, de kraftige rørprofiler holder let til børn og unges daglige brug.​

Bomme anvendes som let sikring.

Overfladebehandling

Bomme i stål kan leveres galvaniseret, rustfast eller pulverlakeret i valgfri RAL-farve. Afhængig af ønske og det trafikregulerende formål.

Kontakt os ved at ringe på ​72 62 02 02eller ved at sende en mail til info@de-fence.dk, og så vil De-fence den rigtige løsning til dig.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Like os på Facebook​

Få nyheder og se hvad vi arbejder på

​​Vi er blevet vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner

Firma

De-fence ApS

CVR: ​31862965

Kontakt

Telefon: 72 62 02 02

E-mail: info@de-fence.dk