Gasbur - tørrebur - sikkerhedsbur

​De-fence gasbure - sikkerhedsbure og tørrebure er fremstillet af dobbelt Stav paneler. Disse paneler er særdeles kraftige og giver en god sikring mod u-ønskede gæster. Det er et indhegningssystem med høj sikkerhed til forskellige anvendelsesområder. 

Panelerne udmærker sig ved et stolpesystem, der giver en meget god og fast konstruktion. Burene passer til alle anlæg med høje krav til sikkerhed og design, og er derfor et populært valg for industrianlæg og offentlige faciliteter. 

Panelerne kan kombineres i så godt som alle højder. Systemet består af punktsvejsede net måtter, stolper og lukkebeslag og kan suppleres med port systemer.

Anvendelsesområder

​Som bure til gastanke, affaldscontainer, tørrebure samt meget andet. Burene bruges ved parkanlæg, offentlige faciliteter, lufthavne og militære installationer, skoler, industriområder, samt legepladser og sportspladser. Stærkt, sikkert og æstetisk tiltalende. Burene leveres både åbne og lukkede. Burene holder sin form og formidler et professionelt indtryk. 

De lodret og vandret løbende gitterlameller er punktsvejset mod hinanden på kryds. Lang levetid. Paneler og stolper er galvaniserede i henhold til DIN EN ISO 1461 - dette sikrer en lang levetid. Kan også leveres med pulverlakering af høj kvalitet. En grundig pulverlakering sikrer en endnu bedre holdbarhed. Panelerne kan leveres i alle farver. 

De mest almindelige farver er: Varmeforzinket (FZV), Mørkegrøn (MG), Olivengrøn (OG), Sort (SV).​

Kontakt os ved at ringe på ​72 62 02 02eller ved at sende en mail til info@de-fence.dk, og så vil De-fence den rigtige løsning til dig.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Like os på Facebook​

Få nyheder og se hvad vi arbejder på

​​Vi er blevet vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner

Firma

De-fence ApS

CVR: ​31862965

Kontakt

Telefon: 72 62 02 02

E-mail: info@de-fence.dk