Boldhegn / sportshegn

Der findes flere typer af boldhegn / sportshegn. Enten baseret på maskinflettet hegn eller baseret på panelhegn. Fælles for disse hegn er at de for det meste er både højere og kraftigere end de normale hegn. Afstanden mellem stolperne i et boldhegn er 2,5 m.

Maskinflet findes i mange forskellige kvaliteter farver og maskestørrelser. Den mest anvendt type er masker 50x50 mm. i galvaniseret plast sintret jerntråd. Et lidt billigere alternativ er galvaniseret plastbelagt jerntråd

Standard farver er: grå, mørkegrøn eller olivengrøn.

Dobbelt Stav paneler eller Flat Bar paneler holder sin form og formidler et professionelt indtryk. De lodret og vandret løbende gitterlameller er punktsvejset mod hinanden på kryds og giver en lang levetid. Paneler og stolper er galvaniserede i henhold til DIN EN ISO 1461. Kan også leveres med pulverlakering af høj kvalitet. De mest almindelige farver er: Varmeforzinket (FZV), Mørkegrøn (MG), Olivengrøn (OG), Sort (SV).

Stolper

Altid galvaniserede firkantrør eller runde galvaniserede rør, dim. Tilpasses højden på hegnet. Stolper nedstøbes min. 1.3 m.​

​Beslag med videre

Afslutningsskinner i aluminium. Tråd strammere i galvaniseret stål. Alle beslag m.m. varmgalvaniseret. Bolte og møtrikker i rustfri stål.

Boldhegn / sportshegn bliver designet til opgaven.

Ring på ​72 62 02 02eller send en mail til info@de-fence.dk, og så finder De-fence den rigtige løsning til dig.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Like os på Facebook​

Få nyheder og se hvad vi arbejder på

​​Vi er blevet vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner

Firma

De-fence ApS

CVR: ​31862965

Kontakt

Telefon: 72 62 02 02

E-mail: info@de-fence.dk