De-fence højsikkerhedshegn

De-fence højsikkerhedshegn er konstrueret primært for at yde stor gennembruds-sikring ved lukkede institutioner, fængsler, pengeforsyninger, forskningsområder og militære områder. Disse hegn forener høj sikkerhed med godt udsyn, og virker derfor ikke så dominerende på omgivelserne. Afhængig af højden udføres stolperne af firkantrør eller IPE stålbjælker. Højsikkerhedshegn kan kombineres med el-hegn. Som regel er højsikkerhedshegn opbygget af panelhegn, der danner et mekanisk solidt hegn der tillader et vist udsyn. Til højden 4,0 meter udføres stolperne i firkant-rørprofil og i højde 5 og 6 meter i rørprofil eller HEA stålbjælker. Fundamentet langs hegnets underkant sikres mod undergravning. På stolperne monteres der svejste måtter i 2,5 meters bredde og og i ønsket højde. Kan leveres varmgalvaniseret, eller varmgalvaniseret og pulverlakeret.​

Anvendelsesområder

Lukkede institutioner så som, fængsler, psykiatriske afdelinger, pengeforsyninger, forskningsområder, militære områder samt lufthavne og lignende.

Højsikkerheds hegn bliver designet til opgaven og er stærke, sikre.

Kontakt os ved at ringe på telefon 72 62 02 02 eller ved at skrive til info@de-fence.dk, og så finder De-fence den rigtige løsning.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Like os på Facebook​

Få nyheder og se hvad vi arbejder på

​​Vi er blevet vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner

Firma

De-fence ApS

CVR: ​31862965

Kontakt

Telefon: 72 62 02 02

E-mail: info@de-fence.dk