De-fence Dobbelt Stav paneler "SVÆR"​

De-fence Dobbelt Stav paneler "SVÆR" er til dem, der ønsker noget ekstra ud over fletværkshegn. Dette dobbelt stav panel er det kraftigste af de tre standard paneler vi fører. Det er et indhegningssystem med høj sikkerhed til forskellige anvendelsesområder. Panelerne udmærker sig ved et stolpesystem, der virker godt til montering under ujævne terrænforhold. Det er et indhegningssystem, der splejses løbende eller på stolpen. Systemet passer til alle anlæg med høje krav til sikkerhed og design, og er derfor et populært valg for industrianlæg og offentlige faciliteter. Panelerne kan kombineres i så godt som alle højder. Systemet består af punktsvejsede net måtter, stolper og lukkebeslag og kan suppleres med port systemer.

Anvendelsesområder​

Parkanlæg, offentlige faciliteter, lufthavne og militære installationer, skoler, industriområder, samt legepladser og sportsfaciliteter.

Stærkt, sikkert og æstetisk tiltalende

De-fence Dobbelt Stav er et indhegningssystem, der holder sin form og formidler et professionelt indtryk. De lodret og vandret løbende gitterlameller er punktsvejset mod hinanden på kryds. Lang levetid. Paneler og stolper er galvaniserede i henhold til DIN EN ISO 1461 - dette sikrer en lang levetid. Kan også leveres med pulverlakering af høj kvalitet. En grundig pulverlakering sikrer en endnu bedre holdbarhed. Panelerne kan leveres i alle farver. De mest almindelige farver er: Varmeforzinket (FZV), Mørkegrøn (MG), Olivengrøn (OG), Sort (SV).​

OPBYGNING AF PANELER:

Vertikal tråd: Ø 6mm. Horisontal tråd: Ø 8mm (dobbelt).

Maskestørrelse: 50/200 eller 100/200mm.

Panellængde: 2510mm- Panelhøjde: 630-2430mm.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Like os på Facebook​

Få nyheder og se hvad vi arbejder på

​​Vi er blevet vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner

Firma

De-fence ApS

CVR: ​31862965

Kontakt

Telefon: 72 62 02 02

E-mail: info@de-fence.dk