Støjværn & Miljøvægge

De-fence har egen produktionsfacilitet der kan løse alle kundespecifikke opgaver vedr. støjværn og miljø vægge. Støjværn / miljøvægge leveres i ønsket højde, normalt i 4.0 op til 6.0 meters højde. Den robuste konstruktion har en lang levetid, og er stort set vedligeholdelsesfri, hvis den ikke udsættes for hærværk. Støjværn er konstrueret til at give god støjisolering og samtidig have et pænt udseende, der kan tilpasses til omgivelserne.

Facaden kan f.eks. udføres i plastbelagt profilerede plader i et bredt udvalg af standardfarver eller med træbeklædning, gitter, net og lignende. Isoleringsdelen består af en stiv og hård plade, der er fremstillet at fugt og vandafvisende rockwool / stenuld, som giver en god gennemgangsdæmpning (frekvens 500 > 25 dba) og stor støjabsorberingsevne (80 til 95 %).

Bagsiden (som vender mod støjkilden) kan bestå af plastbelagt maskinfletning eller andet åbent materiale der ikke forhindre isoleringsdelens støjabsorberingsevne. Stolper udføres i varmgalvaniseret I profil som i punktfundamenter nedstøbes i frostfri dybde, eller med fodplader der boltes i beton dæk. Støjværn bruges til parkanlæg, offentlige faciliteter, lufthavne og militære installationer, skoler, industriområder, samt legepladser og sportsfaciliteter samt mange andre steder. Dette er samtidigt en stærk type hegn / perimetersikring der forhindrer uvedkommende at se ind. Det er stærkt, sikkert og æstetisk tiltalende. Alle støjværn / miljøvægge kan forsynes med supplerende med port systemer.​

​De-fence Støjværn og Miljøvægge holder sin form og formidler et professionelt indtryk. Stål paneler og stolper er galvaniserede i henhold til DIN EN ISO 1461 - dette sikrer en lang levetid. Kan også leveres med pulverlakering af høj kvalitet. En grundig pulverlakering sikrer en endnu bedre holdbarhed. Panelerne kan leveres i alle farver. De mest almindelige farver er: Varmeforzinket (FZV), Mørkegrøn (MG), Olivengrøn (OG), Sort (SV).

Støjværn og Miljøvægge bliver designet til opgaven og er stærke, sikre. Ring på ​72 62 02 02eller send en mail til info@de-fence.dk, og så vil De-fence den rigtige løsning til dig.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Like os på Facebook​

Få nyheder og se hvad vi arbejder på

​​Vi er blevet vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner

Firma

De-fence ApS

CVR: ​31862965

Kontakt

Telefon: 72 62 02 02

E-mail: info@de-fence.dk