HSPP​

High safety perimeter protection, (HSPP). Sikring med ekstra stor sikkerhed også kaldt terrorsikring, er en voksende udfordring. Begrebet er ved at være lidt slidt og måske ikke helt korrekt, da denne type sikring også bliver brugt ved sikringsanstalter, sygehuse, fængsler og andre intuitioner. Sikring med ekstra stor sikkerhed bliver ikke kun brugt for at holde personer eller køretøjer ude, men lige så meget for at holde dem inde.

Kunderne er typisk: Sygehuse, Skoler, Fængsler, Lufthavne, Kraftværker, Ambassader, Ministerier, Industrivirksomheder med videre.​

​HSPP bliver til stadighed en større del af hverdagen. Segmentet omfatter: Højsikringshegn, Porte, Pullerter, Vejblokeringer osv. Da der er forskellige krav til sikkerhedsmæssige niveau på HSPP anlæg vil de blive gennemgået i forhold til de specifikationer der kræves.

Kontakt os ved at ringe på ​72 62 02 02eller ved at sende en mail til info@de-fence.dk, og så vil De-fence den rigtige løsning til dig.

Eksempel

HSPP, El-hydraulisk hæve/sænke Pullert. Pullerter til brug hvor der ønskes en ekstra rambuk-sikring, på steder hvor der også skal kunne foregå kørsel f.eks. ved ambassader, foran porte og udstillingsvinduer. Pullertens bevægelige del består af en Ø 210-ø300 mm søjle, der kan hæve og sænke sig. Betjening sker ved fjernbetjeninger og radiomodtagere, eller ved hjælp af andre signalgivere. Alle produkter i den kategori leveres godkendt efter E.U version ASTM2565 M50 , eller UK PAS68. Det samme gælder: Porte, Vejblokeringer o.s.v. Alle produkter i denne kategori er godkendt efter en af de gældende normer.​

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Like os på Facebook​

Få nyheder og se hvad vi arbejder på

​​Vi er blevet vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner

Firma

De-fence ApS

CVR: ​31862965

Kontakt

Telefon: 72 62 02 02

E-mail: info@de-fence.dk