​Foldeporte

De-fence foldeporte er hurtige og har et lille indbygningsmål. Rammekonstruktion: 60x60mm. firkantrør med baluster i 25x25mm. profiler. Portene er fremstillet af robust stål og varmgalvaniseret, kan leveres i valgfri RAL farve. Laves så de ligner nærliggende hegn og opfylder forsikringskrav eller specifikke kundekrav. Drift hastighed fra 300 - 1200mm/sek. Portene er bygget til at kunne åben og lukke mange gange i timen. Portene kræver et minimum af plads. Alle brugte komponenter er CE mærkede. Portene leveres med fotoceller og klemlister for optimal sikkerhed. Der er ingen øvre portal og portene er derfor særdeles velegnede til høje køretøjer. Da der heller ikke er skinner i jorden er de også velegnede hvor der er meget tung trafik. Portene kan forsynes med alle tænkelige former for ekstra udstyr så som, Fjernbetjening, jordsløjfer, modem for åbning med mobiltelefon, kodetastatur o.s.v.

Portene leveres som standard i op til 8m. bredde.

Mobil Foldeport

De-fence har også mulighed for at levere en mobil foldeport. Denne er velegnet til brug sammen med byggehegn og lignende. Eller hvor der af andre grunde er brug for en midlertidig installation.

Portene er galvaniserede hvilket sikrer en lang levetid. De kan også leveres med pulverlakering af høj kvalitet. En grundig pulverlakering sikrer en endnu bedre holdbarhed. Portene kan leveres i alle RAL farver.​

Ring på ​72 62 02 02eller send en mail til info@de-fence.dk, og så vil De-fence den rigtige løsning til dig.​

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Like os på Facebook​

Få nyheder og se hvad vi arbejder på

​​Vi er blevet vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner

Firma

De-fence ApS

CVR: ​31862965

Kontakt

Telefon: 72 62 02 02

E-mail: info@de-fence.dk