Karrusel / Rotationslåge med eller uden automatik

De-fence kan tilbyde en rotationslåge / karrusel til at styre adgangen til din ejendom, industrivirksomhed, stadions og lignende. Der findes et bredt udvalg af rotationslåger, til fodgængere, til adgang for cykler eller varer. Alle rotationslåger er lavet med en markedsførende teknik, der værdsættes af vores kunder.

Rotationslågerne er forsynet med et låsesystem med slutpunkt. Låsesystem med slutpunkt forhindrer brugeren i at blive fanget i rotationslågen. Der findes et bredt udbud af forskellige varianter, der egner sig til alle anvendelser. Rotationslågerne fra De-fence kan fås som adgang for fodgængere eller kan kombineres med en integreret cykelport, en gitterport til transit af varer, en nødudgangsfunktion eller som sikkerhedsløsning med høje krav. Det er en stærk, problemfri konstruktion. Konstruktionen er udformet og testet til at holde. Rotationslågens søjler og stænger kan være fremstillet af rustfrit eller galvaniseret stål, og mekanismen er blevet testet grundigt til at fungere til utallige åbninger. Den er nem at bruge. De-fence rotationslåger er komfortable og nemme at bruge, fordi rotationshastigheden ændrer sig, så den passer til den person, der er på vej ind.

Rotationslåger kan ses følgende steder

Industrianlæg, Virksomhedslokaler, Lufthavne & Havneområder, Kraftværker, Parkeringspladser, Cykelparkeringer, Fængsler / Kriminalforsorgen, Hos militære anlæg osv​

Ring på ​72 62 02 02eller send en mail til info@de-fence.dk, og så vil De-fence den rigtige løsning til dig.​

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Like os på Facebook​

Få nyheder og se hvad vi arbejder på

​​Vi er blevet vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner

Firma

De-fence ApS

CVR: ​31862965

Kontakt

Telefon: 72 62 02 02

E-mail: info@de-fence.dk