​Pullerter fra De-fence ”Custom made”

Vi har et stort udvalg af standard pullerter, nogle gange er der dog lidt større krav til det æstetiske udtryk eller ligefrem et ønske fra den ansvarlige arkitekt til udseendet. D-fence hjælper gerne med fremstillingen af lige netop den pullert som ønskes til det specifikke projekt.

Design

Her er det stort set kun fantasien der sætter grænser. Flere typer af materialer kan kombineres sammen med et ønsket design for at give indtrykket af at pullerten er del af udsmykningen frem for et decideret værn.

Udstyr

Pullerter kan installeres i en række forskellige applikationer, de er robuste og yder en høj sikkerhed og er dermed en god metode til forebyggelse af kørende adgang. Pullerter kan leveres med forskellige applikationer så som lys, højttaler, ANPR system osv.​

Funktion

Pullerter bruges primært som en barriere / begrænsning af kørende trafik. Ofte kan de også bruges som en simpel markering af et område hvor et hegn eller en mur bliver for dominerende i gademiljøet. Typisk i parker og lignende.

Kontakt os ved at ringe på ​72 62 02 02eller ved at sende en mail til info@de-fence.dk, og så vil De-fence den rigtige løsning til dig.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Like os på Facebook​

Få nyheder og se hvad vi arbejder på

​​Vi er blevet vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner

Firma

De-fence ApS

CVR: ​31862965

Kontakt

Telefon: 72 62 02 02

E-mail: info@de-fence.dk