Østerbro 4

5690 Tommerup St.

Profil

Markedet bliver stadig præget af flere tekniske og komplekse opgaver grundet den teknologiske udvikling. De-fence er i front inden for den tekniske udvikling, ikke kun indenfor perimeter sikring men også inden for andre, branche relaterede områder. Her tænkes blandt andet på by renovering, multibaner og lignende. Disse områder er af stor interesse for De-fence.

Vi arbejder primært med egen producerede og importerede produkter til hele det danske marked. Almindelige hegnsopgaver, porte, pullerter og lignende til industrien, skoler, børnehaver, sportspladser og mange andre. Projektorienterede (BtB) opgaver, hvor der fra arkitekter / byggeherre, stilles krav om produkter der ikke umiddelbart findes som standardvarer er en anden meget vigtig sektor. Det vil typisk være: Svære panelhegn, specifikke el-porte, pullerter og andre stålkonstruktioner der opfylder de kundespecifikke krav der måtte være. Vi har egen produktion og har specialiseret os i at sælge ”one of a kind” produkter til kunderne. Via parmetrisk konstruktion og konstruktionarbejde med 3D CAD programmer sikrer vi os den højeste kvalitet og at dokumentationen er i top.

De-fence ”Industri” er leverandør af stål og stålkonstruktioner til projekter, der er en del af det udbudsmateriale der bliver fremsendt i tilknytning til perimetersikringen. Sidst men ikke mindst skal det nævnes at De-fence ”Industri” også varetager design, udvikling og produktion af diverse maskinkomponenter til industrien.

​Vi er blevet vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på mere end 10 anmeldelser på Facebook

Firmaoplysninger

​De-Fence

CVR: 31862965

Adresseoplysninger

Østerbro 4

5690 Tommerup St.

Kontaktoplysninger

​Telefon: 72 62 02 02

info@de-fence.dk

Normale åbningstider

​Man - torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 14.00

​​Vagttelefon

​Telefon: 81 10 93 62

Telefon: 81 10 93 63​​