Østerbro 4

5690 Tommerup St.

​Send os en besked

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Boldhegn / sportshegn

​Der findes flere typer af boldhegn / sportshegn. Enten baseret på maskinflettet hegn eller baseret på panelhegn. Fælles for disse hegn er at de for det meste er både højere og kraftigere end de normale hegn. Afstanden mellem stolperne i et boldhegn er 2,5 m.

Maskinflet findes i mange forskellige kvaliteter farver og maskestørrelser. Den mest anvendt type er masker 50x50 mm. i galvaniseret plast sintret jerntråd. Et lidt billigere alternativ er galvaniseret plastbelagt jerntråd

Standard farver er: grå, mørkegrøn eller olivengrøn.

Dobbelt Stav paneler eller Flat Bar paneler holder sin form og formidler et professionelt indtryk. De lodret og vandret løbende gitterlameller er punktsvejset mod hinanden på kryds og giver en lang levetid. Paneler og stolper er galvaniserede i henhold til DIN EN ISO 1461. Kan også leveres med pulverlakering af høj kvalitet. De mest almindelige farver er: Varmeforzinket (FZV), Mørkegrøn (MG), Olivengrøn (OG), Sort (SV). 

Stolper

Altid galvaniserede firkantrør eller runde galvaniserede rør, dim. Tilpasses højden på hegnet. Stolper nedstøbes min. 1.3 m.

​Dobbelt Stav

​Beslag med videre

Afslutningsskinner i aluminium. Tråd strammere i galvaniseret stål. Alle beslag m.m. varmgalvaniseret. Bolte og møtrikker i rustfri stål.

Boldhegn / sportshegn bliver designet til opgaven.

Ring eller send en mail så finder De-fence den rigtige løsning.

​Vi er blevet vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på mere end 10 anmeldelser på Facebook

Firmaoplysninger

​De-Fence

CVR: 31862965

Adresseoplysninger

Østerbro 4

5690 Tommerup St.

Kontaktoplysninger

​Telefon: 72 62 02 02

info@de-fence.dk

Normale åbningstider

​Man - torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 14.00

​​Vagttelefon

​Telefon: 81 10 93 62

Telefon: 81 10 93 63​​