Østerbro 4

5690 Tommerup St.

​Send os en besked

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

De-fence El-hegn

​El-hegn er et avanceret elektrisk højspændingshegn til supplering af almindelig hegn. Foruden at være en kraftig men ikke farlig fysisk hindring mod indbrud og hærværk, er den psykologiske faktor af stor betydning. Elhegnet består af specielle stolper, som monteres på nye eller eksisterende hegnsstolper. Mellem stolperne som monteres med 5 til 6 meters afstand trækkes en række Ø2,0 mm galvaniseret ståltråd med høj brudstyrke. Standard el-hegn har en standardhøjde på 2.40 meter og for at give maksimal sikkerhed monteres der 20 vandrette el-tråde. Andre konstruktioner kan leveres efter behov.

Styreenheden er indbygget i et kontrolpanel med en højspændings og en lavspændingsenhed samt eventuelt en nødstrømsforsyning, så hegnet også er virksom ved strømafbrydelse. Højspændingsenheden forsyner hegnet med en stødspænding på op til 8.000 volt. Stødene fra hegnet er korte, skarpe og særdeles ubehagelige, men ufarlige. Kontrolpanelet er med mikroprocessor digitalt styring, hvilket vil sige at alle parametrene er variable ved hjælp af programmering, således at det ikke er nødvendig at foretage ændringer i de mekaniske komponenter for at tilpasse systemet. Alarmtærsklen kan hele tiden justeres i forhold til den omgivende miljøpåvirkning fra eks. regn, tåge og sne m.v. Herved opnås en pålidelig drift og detektion, som minimere fejlalarmer til den alarmcentral som systemet er koblet på.

El-hegnet kan deles op i flere alarmzoner, hvis længde kan tilpasses de aktuelle fysiske og terrænmæssige forhold. 

​Højspændingszonerne kan kombineres med lavspændingszoner på samme hegnsstrækning. Det betyder at man kan udkoble højspændingen om dagen, hvis der f.eks skal arbejdes tæt på hegnet, men samtidig bibeholde detektionen fra lavspændingszonerne. Man kan ikke se forskel på de to zonetyper. El-hegnet er et højkvalitets gennemprøvet system der er godkendt efter European Norm Standard EN 61011 ( Genelec/DEMKO)

Fordel ved el-hegn

Effektiv og ufarlig, Nemt at montere, Nemt at vedligeholde, Nemt at betjene, Lave serviceomkostninger, Højteknologisk kvalitetsprodukt.

El-hegn bliver designet til opgaven og kundens specifikke ønske. 

Ring eller send en mail så finder De-fence den rigtige løsning.

​Vi er blevet vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på mere end 10 anmeldelser på Facebook

Firmaoplysninger

​De-Fence

CVR: 31862965

Adresseoplysninger

Østerbro 4

5690 Tommerup St.

Kontaktoplysninger

​Telefon: 72 62 02 02

info@de-fence.dk

Normale åbningstider

​Man - torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 14.00

​​Vagttelefon

​Telefon: 81 10 93 62

Telefon: 81 10 93 63​​