Østerbro 4

5690 Tommerup St.

​Send os en besked

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Panelhegn​ i bedste kvalitet

Hegn bliver mere og mere populære, og det er der flere gode grunde til. Et hegn er den mest effektive måde at holde ubudne gæster ude, samtidig med at man kan holde andre ting, fx hunde og børn, inde. Panelhegnet er et solidt hegn fremstillet af stålgitre og stolper, der står godt til de fleste huse og virksomheder. Panelhegne er ret hårdføre, og derfor sikrer de en høj grad af sikkerhed. Desuden har panelhegn den fordel, at de ikke kræver meget vedligeholdelse, netop fordi de er fremstillet af rustfrit stål. 

Effektivt til større ejendomme

Panelhegn kan kombineres og bruges på mange måder. Panelhegn kan både bruges af offentlige institutioner og virksomheder, der ønsker at holde større bygninger, lagerhaller mm. sikre, når der ikke nødvendigvis er nogen mennesker tilstede. De-fence er en forhandler, der har et bredt udvalg af forskellige hegn. Derfor har vi naturligvis også forskellige panelhegn, der hver har sine fordele. Fælles for panelhegnene er deres høje grad af sikkerhed, der gør dem til et godt valg for alle, der ønsker et stilsikkert hegn, der kan holde alle ubudne gæster på afstand. 

Kontakt os få råd og vejledning omkring panelhegn

Har du spørgsmål, som du ikke kan finde på vores hjemmeside, skal du være velkommen til at kontakte os på telefon 72 62 02 02 eller e-mail info@de-fence.dk.​ Vi tilbyder gerne vejledning i hvilket hegn der passer bedst til dit behov.

​Vi er blevet vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på mere end 10 anmeldelser på Facebook

Firmaoplysninger

​De-Fence

CVR: 31862965

Adresseoplysninger

Østerbro 4

5690 Tommerup St.

Kontaktoplysninger

​Telefon: 72 62 02 02

info@de-fence.dk

Normale åbningstider

​Man - torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 14.00

​​Vagttelefon

​Telefon: 81 10 93 62

Telefon: 81 10 93 63​​