Østerbro 4

5690 Tommerup St.

​Send os en besked

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skydeporte i forskellige løsninger

​Type: De-fence HD, med automatik. Kraftige skydeporte ›

​Type: De-fence L, med eller uden automatik. Lette skydeporte ›

​Custom made: De-fence producerer lige netop den port du ønsker. Port m. LED ›

​Skydeporte er gode, hvis man vil have kontrol med, hvem der kan komme ind og ud på grunden. Skydeporte kan være gode for både private og industrielle anliggender. Hos De-fence, der er en forhandler af kvalitetshegn og porte, har vi et bredt udvalg af forskellige skydeporte. Der findes to typer, kraftige og lette. Den kraftige er velegnet til firmaer og virksomheder, mens den lette er bedre til private. Den lette version fås både som elektrisk og manuel version. Uanset typen hjælper en skydeport på følelsen af sikkerhed, da man kan holde øje med, hvem der kommer og går, for eksempel ved hjælp af den indbyggede fotocelle. 

Speciallavet skydeporte

Desuden har vi som noget særligt hos De-fence også helt custom-made skydeporte, så du kan få lige den skydeport, du har lyst til. Vores designafdeling kan give dig et eksklusivt udseende, der samtidig lever op til dine forventninger med hensyn til funktioner og sikkerhed. For eksempel kan vi fremstille en brugerspecialiseret skydeport med firmaets logo som udfyldning i selve port bladet. 

Ring og tag en snak med os

Alt det og meget mere kan du høre mere om, ligesom du skal være meget velkommen til at stille spørgsmål på vores servicetelefon 72 62 02 02 eller ved at sende os en e-mail på info@de-fence.dk.

​Vi er blevet vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på mere end 10 anmeldelser på Facebook

Firmaoplysninger

​De-Fence

CVR: 31862965

Adresseoplysninger

Østerbro 4

5690 Tommerup St.

Kontaktoplysninger

​Telefon: 72 62 02 02

info@de-fence.dk

Normale åbningstider

​Man - torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 14.00

​​Vagttelefon

​Telefon: 81 10 93 62

Telefon: 81 10 93 63​​