Østerbro 4

5690 Tommerup St.

​Send os en besked

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Custom made, skydeporte med eller uden automatik

​De-fence skydeporte findes i flere udgaver. De findes som fuldautomatiske el-skydeporte og som manuelle skydeporte. Portene leveres med et spænd fra 2 til 15m. Som dobbelt porte placeret over for hindanden kan de altså dække op til 30 m. Grundlæggende er der to standard typer:

Type et er "De-fence HD" (Heavy Duty) modellen som udelukkende leveres som el-skydeport med tilhørende automatik. Type to er "De-fence L" (Light) som både leveres som fuldautomatisk el-skydeport og som manuel skydeport.

Custom made

Ønskes der derimod en anderledes og måske mere eksklusiv skydeports løsning. Så klarer vores design afdeling også dette. Vi bygger præcist den port løsning I ønsker. Det kan være et ønske om at få firma logo som udfyldning i selve portbladet. Det kan være et ønske lys reklame i portbladet eller lignende. Her er det kun fantasien der sætter grænser.

Overfladebehandling

Skydeporten leveres varmgalvaniseret og / eller med pulverlakering efter ønske. BETJENING: Portene leveres til manuel- eller motor-drift efter ønske. EL-BETJENING: Styring efter kundens ønske, f.eks.: Trykknap fra vagtrum, - Kortlæser, -Kodetastatur, - Nøgle, - Radio, - Induktionssløjfe. SIKKERHEDSUDSTYR: El-betjente skydeporte udstyres med: Sikkerhedsforkantliste, - Fotocelle, - Kan udbygges med induktionssløjfe og rotorblink.

​Skydeport med LED belysning for større sikkerhed minimerer påkørsler om natten.

​Ring eller send en mail så finder De-fence den rigtige løsning.

​Vi er blevet vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på mere end 10 anmeldelser på Facebook

Firmaoplysninger

​De-Fence

CVR: 31862965

Adresseoplysninger

Østerbro 4

5690 Tommerup St.

Kontaktoplysninger

​Telefon: 72 62 02 02

info@de-fence.dk

Normale åbningstider

​Man - torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 14.00

​​Vagttelefon

​Telefon: 81 10 93 62

Telefon: 81 10 93 63​​