Østerbro 4

5690 Tommerup St.

​Send os en besked

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Pullerter fra De-fence med automatik

Vi har et stort udvalg af automatiske pullerter, der kan installeres i en række forskellige applikationer, de er robuste og har en høj sikkerhed og er en god metode til forebyggelse af kørende adgang. Vores sortiment omfatter alle typer automatiske pullerter, også med indbygget blinkende lys, der opererer under drift. De hurtigste pullerter kan rejse sig op til en højde på 900mm. på kun 4 sekunder afhængig af dine krav. En eller flere pullerter kan installeres og drives sammen eller hver for sig.

Automatiske Pullerter bruges typisk ved

  • Boligområder & Kontor / Industrikomplekser.
  • Indkøbscentre.
  • Trafik kontrol & Trafik begrænsning
  • Som værn mod rambuktyveri.

Automatiske stigende pullerter til trafik kontrol, forsvinder og flugter med jordoverfladen når et køretøj med den korrekte "tilladelse" passerer hen i mod pullerten. Andre køretøjer vil ikke blive sluppet gennem. Automatiske stigende pullerter giver en pæn løsning til at forhindre gennemtrængning af køretøjer uden krav om porte og har en minimal indvirkning på miljøet for bycentre og historiske steder, de er designet til at holde trafikken væk fra følsomme områder.

Vi har et udvalg af pullerter fås fra 100mm. diameter til 400mm. diameter i semi- automatisk eller fuldautomatisk drift. En bred vifte af finish er tilgængelig: Rustfrit stål pullerter, pulver lakerede pullerter, Forzinket & pulverlakerede. s og vi finder det produkt der opfylder dine krav.

Funktion

Betjening kan som eksempel ske via en af følgende metoder:

Automatisk nummerpladegendkendelse (ANPR, Automatic Number Plate Recognition)

Tags moduler knyttet til særlige køretøjer, Digital tastatur, Audio / Video intercom til bemandet kontor overalt i hele verden. F.eks. lukker en ansat i DK en hvilken som helst pullert / port op i Norden.

​Ring eller send en mail så finder De-fence den rigtige løsning.

​Vi er blevet vurderet til 4.9 ud af 5 stjerner baseret på mere end 10 anmeldelser på Facebook

Firmaoplysninger

​De-Fence

CVR: 31862965

Adresseoplysninger

Østerbro 4

5690 Tommerup St.

Kontaktoplysninger

​Telefon: 72 62 02 02

info@de-fence.dk

Normale åbningstider

​Man - torsdag: 07.00 - 16.00

Fredag: 07.00 - 14.00

​​Vagttelefon

​Telefon: 81 10 93 62

Telefon: 81 10 93 63​​